Kantarell- och sparrisomelett med parmesan

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Omelett
Fyllning
Vid servering
  • timjanfärsk, några kvistar
Portioner: port.
Instruktioner
  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar lätt med en gaffel.
  2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten 2-3 minuter. Dela dem i mindre bitar. Lägg några knoppar åt sidan till dekoration.
  3. Stek kantarellerna tillsammans med löken i lite smör. Spara lite stekta kantareller till dekoration.
  4. Lägg en klick smör i en varm panna, häll i äggsmeten. Rör försiktigt i äggsmeten tills smeten nästan har stelnat.
  5. Strö över svampröran, sparris, parmesan och hackad timjan.
  6. Vik omeletten dubbel och garnera med kantareller, sparrisknoppar, hyvlad parmesan samt några kvistar färsk timjan.