Krispiga, ostfyllda jalapenos med parma

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 2
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Portioner: st
Instruktioner
  1. Värm ugnen till 200° och olja eller klä en plåt med bakplåtspapper. Dela Jalapeño på mitten och ta bort hinnor och frön.
  2. Gör ostfyllningen genom att blanda: färskost, riven ost, gräslök, vitlök, gräslök och vitpeppar. Använd en gaffel för att blanda ordentligt.
  3. Lägg panko ströbröd på tallriken och ställ åt sidan.
  4. Fyll varje Jalapeño-halva med ca 1 msk fyllning, använd fingrarna för att breda ut i ett jämnt lager.
  5. Lägg fyllningssidan nedåt i panko-brödsmulorna för att täcka färskostfyllningen och linda sedan en skiva parma runt den fyllda jalapeñon.
  6. Ställ på plåten och grädda i 30-35 minuter eller tills de är mjuka och parmaskinkan är krispig.