Regnbågs-ratatouille

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ingredienser
Tomatsås
Ratatouille
Portioner: port.
Instruktioner
Tomatsås
  1. Kör alla ingredienserna i en mixer till en sås. Smaka av med salt och peppar. Om tomaterna du använt inte är så söta kan du tillsätta en nypa socker. Lägg såsen i botten på en ugnsform.
Ratatouille
  1. Sätt ugnen på 180°C .
  2. Skiva alla grönsakerna tunt, gärna på mandolin. Varva alla grönsaker i formen. Lättast är att göra små grupper av den färgblandning du vill ha och trycka ner dem i såsen.
  3. Krydda med salt, peppar och lite klippt timjan på toppen. Ringla över olivolja. Täck formen med bakplåtspapper och grädda i ugnen ca 55-60 min tills alla grönsakerna känns mjuka. Dekorera med lite basilika vid servering.