Glöggmums
Ingredienser
Dadlar med parma
- 6st dadlar
- 6st parmaskinkaskivor
- 12st rosmarinkvistar
- timjan
- valnötskärnor
Pepparkaka med sharon
- 3st sharon
- 12st pepparkakor
- 60gram ädelost
- 60gram creme fraiche
Fikon med ost
- 3st fikon
- 120gram ädelost
- 12st pepparkakor
Fikon med ost och parma
- 3st fikon
- 120gram chévreost
- 6st parmaskinkaskivor
Portioner: st
Instruktioner
Dadlar med ost
- Halvera och kärna ur dadlarna. Fyll dem med chevréost eller ädelost. Toppa med timjan eller valnötter.
Dadlar med parma
- Halvera och kärna ur dadlarna. Sätt en kvist rosmarin på dadeln och linda en halv skiva parma runt varje dadel.
Pepparkaka med sharon
- Blanda ädelosten med creme fraichen och lägg en klick på varje pepparkaka. Sätt en fjärdedels skiva sharonfrukt på varje.
Fikon med ost
- Dela fikonen i fjärdedelar och lägg en skiva ädelost och fikonklyftor på pepparkakor.
Fikon med ost och parma
- Dela fikonen i fjärdedelar och lägg en skiva chevréost på fikonklyftorna, linda parmaskinka runt.
För recept på saffransmuffins och ädelostpaj klicka på länk nedan,
https://www.hebe.se/recipe/saffransmuffins-med-granatapple/
https://www.hebe.se/recipe/adelostpaj-med-dadlar-och-granatapple/