Grillade rödbetor med chevre, timjan och pinjenötter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Denna rätt kan du göra både i ugn och på grillen. Hela rödbetor tar ganska lång tid att tillaga så i detta recept har vi förkokt betorna.
Ingredienser
Portioner: port
Instruktioner
  1. Tvätta och skala rödbetorna. Låt rotspetsen och ett par centimeter av blasten vara kvar. Lägg rödbetorna i kokande vatten med lite salt. Koka dem sakta tills de nästan är mjuka ca 15 minuter beroende på storleken. Pröva med sticka om de är färdiga.
  2. Lägg över betorna på ett ark aluminiumfolie. Strö över fetaost och timjan. Ringla över olivolja, salta och peppra. Vik ihop folien till ett platt paket och lägg på grillen i ca 5 min.
  3. Häll upp på fat och strössla över ruccola och pinjenötter. Servera genast.