Ingers torskgryta med tomat, dill och lök
        Ingredienser    
                - 2pkt torskfiléfryst, á 400g
 - 100g smör
 - 500g tomat (er)grovt delade
 - 2-3st gul lök (ar)i klyftor
 - 1dl dillklippt
 - salt & vitpeppar
 
        Vid servering    
                - 800g potatis (ar)kokt
 
        
    Portioner: port
    
                
        Instruktioner    
                - Smält hälften av smöret i en kastrull eller stekpanna och fräs löken på låg värme tills den börjar bli genomskinlig.
 - Dela fiskblocket i lite mindre bitar.
 - Tillsätt tomaterna, fisken, dillen och resterande smör och låt allt puttra ihop en stund tills fisken är klar, ca 15 min. Smaka av med salt och vitpeppar.
 - Servera med kokt potatis.
 


    
	
	
	
	
	
	
	
	
